The Beatles & milijarda!

I to je moguće!

Pa ljudi moji, da li je to moguće!!“, uzviknuo bi Mladen Delić da je živ.

Iako je matična firma The Beatlesa (Apple Corp) godinama odbijala bilo kakvu pomisao na streaming pjesama svojih pulena, ipak je prošle godine uoči Božića popustila. Dozvolila je streaming servisima da krenu u marketinšku kampanju, i dakako, prodaju preko net downloada.

Pazite, govorim o prošlom Božicu, znaći nešto više od pola godine iza nas. I ovih dana stiže potvrda onoga što su u biti svi očekivali, ali isto tako, svi su bili pomalo skeptični. Jer The Beatlesi jesu bili i ostali veliki, ali ipak je bilo pitanje, koliko je zanimanje mladih generacija za njih. Jer zna se da streaming servis većinom upotrebljavaju mladi.

Dakle, prije neki dan sa jednog od streaming servisa je skinuta milijardita pjesma The Beatlesa. Ili brojkama, 1 000 000 000!

I na kraju balade, ono što su apriori odbijali godinama i napokon dozvolili, je napunilo bankovne račune liverpulske četvorke ili njihovih nasljednika, s ni manje ni više nego, 17 000 000 dolara.
Impresivno!
There’s No Business Like Show Business!!

Povodom ove objave, na netu je izašao novi video sa temom George Harrisona, “While My Guitar Gently Weeps”, koja se u originalu nalazi na njihovom bezimenom albumu, naknadno nazvanim “White Album”


The Beatles – “While My Guitar Gently Weeps”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci