No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

INFO

LP310

Music LP-Underground je bila serija radio emisija koja se bavila prezentacijom kreativne muzike, većinom iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Iako je bila fokusirana na underground pokret, prezentirala je i mainstream velikih izvođača kao i onih koji su potekli iz underground miljea.

Serija je donosila najznačajnija izdanja epohe, ali i ona koja su označila razdoblja i većinom ostala nepoznata širem krugu slušatelja. U svakoj emisiji, pored biografskih i faktografskih činjenica, nalazio se moj komentar kao autora, koji je, kao i ovaj portal sada, odražavao i odražava moje osobno mišljenje.

Serijal je startao kao emisija u živo na Gradskom Radiju Trogir.
Nakon 125 emisija, odlučio sam krenuti drugačijim putem.

Ovaj portal je rezultat te odluke, i predstavlja novi život ove serije.

Tokom vremena portal je evoluirao te danas ima sve značajke ozbiljnog i profesionalnog izdanja, koje svakodnevno donosi aktualne vijesti iz svijeta muzike, crtice iz prošlosti vezane uz muziku, u rubrici “Vremeplov”, te u rubrici “Underground” sve ono što se ne može jednoznačno smjestiti u ni jednu od rubrika.
Tu su još tjedne rubrike, “Osvrti” i “Preporuke”, koje same za sebe sve kažu.
I na kraju, u rubrici “Emisije”, se nalaze emisije posvećene grupama, albumima i događajima iz svijeta muzike. Sve su emisije nastale u kućnoj radinosti, te stoga ne zamjerite nedostacima. Napravljene su u najboljoj namjeri.
Inače emisije su tu kao dio programske sheme Gradskog Radija Trogir (95.6 MHz), u kojoj se nalazi ponuda, “na zahtjev”, čiji su sastavni dio.

Uz angažman dizajnerskog tima, vjerujem da smo uspjeli kreirati portal koji ne slijedi slijepo prevladavajući trend, ali isto tako, ne sadrži arhaičnu patinu kojom je bio presvučen njegov prethodnik.(stari MLP-U portal).

Nalazeći svojevrstan kompromis između trenda i funkcionalnosti, kreirali smo intuitivno putovanje kroz (muzičko) vrijeme, pomiješano sa novostima sudionika događaja tih davnih vremena, uz nagovještaje novih nada, koje bi u dogledno vrijeme mogle zamijeniti stare veličine.

Miješajući sve ovo skupa, vjerujem da smo donijeli jedno ukusno jelo, koje će svaki ljubitelj muzike voljeti.

Dakako, mjesta za napredak i poboljšanje uvijek ima, te ukoliko imate bilo kakve ideje, sugestije, prijedloge, možete me kontaktirati preko klijenta koji se nalazi ispod ovog teksta.

Kako bi portal dobio na raznolikosti sadržaja pristupa i razlike mišljenja, rodio se mali tim autora, od ljudi koji donose svoje poglede i stavove, te time obogaćuju esencu ovog portala.
Netko je pridonio samo sa jednom objavom, netko sa više, uglavnom, cijeli koncept je baziran na dobrovoljom pristupu i voljnom  radu.

Kako je ovaj projekt baziran isključivo na ljubavi prema muzici, bez prizvuka ikakvih komercijalnih komponenti, (osim onih najnužnijih), nemam drugog do ovog načina, da im se zahvalim na suradnji uz nadu da će dugo, dugo potrajati.

MLP-U tim:

 

 

[ACT-list show=’Author,Title’ admin=1 postsperauthor=5 totalpoststitle=5 postdate=1]

 

Ovo su autori koji iza sebe imaju objave. Vjerujem da ovaj broj ni izdaleka nije konačan, dapače, u skoroj budućnosti očekujem još članova.

 Jerko Jakšić

 

E-mail
Naslov
Poruka
Upišite URL web stranice na kojoj se trenutno nalazite

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display