Cyndi Lauper – “True Colors”

Rujan – 1986.

Cyndi Lauper snima drugi album “True Colors”.

Teško je bilo nadmašiti ili se bar približiti albumu prvijencu “She’s So Unusual”, koji je nosio cijelu svitu hitova uključujući današnje evergrine “Girls Just Want to Have Fun” i “Time After Time”  koji su lansirali Cindy među zvijezde

Ali Cindy je uspjela. Prokletstvo drugog albuma je uspješno premostila i etablirala se u gornji razred svjetskog popa.

Doduše u mnogim zemljama je album gledao u leđa prethodniku, ali ne izdaleka. U Japanu postaje čak i uspješniji od njega.

Po izlasku albuma Cindy Lauper kreće na svjetsku turneju kojom potvrđuje kvalitetu nastavka prvijenca i pomaže mu u penjanju na top listama.

Tomu je dakako kumovao MTV koji je video spotove sa albuma neprekidno emitirao.


Cyndi Lauper – “True Colors”

Brojkama rečeno, album se penje na četvrto mjesto Billboardove liste, dok singlice “True Colors”, “Change of Heart” i “What’s Going On” dolaze na top 20 Billboardovih Hot 100. (prve dvije se penju iznad pete pozicije!)

Istovremeno album biva nominiran za  Grammy Award.

I na kraju ultimativna brojka.
Album se prodao u tiraži od sedam milijuna primjeraka!


Cyndi Lauper – “True Colors” / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci